Novosti i aktivnosti

Konkurs za naj igračku

Wednesday, 22 November 2017 09:04

Udruženje privatnih vrtića Beograda je raspisalo konkurs za izbor „ naj Igračke“ u aprilu 2016.godine. Prijavljeno je 10 radova, a naša ustanova je osvojila vodeća mesta.

Otvorena proba Filharmonije

Wednesday, 22 November 2017 08:54

Jedan od ciljeva naše ustanove je da kod dece podstakne prave vrednosti i da ih nauči da prepoznaju kvalitet. Iskoristili smo savršenu priliku da se deca i uživo upoznaju sa ozbiljnom i kvalitetnom muzikom i posetili smo otvorenu probu Beogradske filharmonije gde su se na način prilagođen najmlađima upoznali sa svetom ozbiljne muzike koju i u vrtiću imaju priliku da čuju.

Zlatna medalja za našu ustanovu

Wednesday, 22 November 2017 08:43

Kada se nekim poslom bavite svim srcem, to će sigurno biti prepoznato kao kvalitet. Mi smo uživali u plodovima svog truda i zadovoljstvo nam je da sa vama podelimo radost.

Poseta urbanističkom zavodu

Wednesday, 22 November 2017 08:35

Sa namerom da podstaknemo radoznalost i želju za učenjem kod dece, u saradnji sa Urbanističkim zavodom Beograda omogućili smo predškolcima da na kratko zavire u svet odraslih.

Razvoj humanosti

Wednesday, 22 November 2017 08:26

U okviru „Dečije nedelje“ odlučili smo da organizujemo jednu malu humanitarnu akciju i pokažemo deci važnost saosećanja i podstaknemo razvoj humanih vrednosti.

O slobodi, razvoju volje i poslušnosti

Thursday, 21 March 2013 16:46

Na mene je na jednom roditeljskom sastanku ostavio veliki utisak razgovor dve majke dečaka od oko tri godine. Razgovaralo se o uključivanju dece u kućne poslove.

O samostalnosti

Thursday, 21 March 2013 13:06

Roditelji beskrajno vole svoju decu ali često iz najbolje namere, da bi svojoj deci obezbedili što lepše detinjstvo, žele da im udovolje u svemu. Preterana zaštićenost dece može negativno da utiče na njih i onemogući im da ovladaju potrebnim veštinama kako bi izrasla u jake ljude, koji će znati da se snađu u svetu.

Od agresivnosti do poslušnosti

Friday, 01 March 2013 02:00

Agresivnost u ponašanju i dečiji konflikti mogu nastati u trenutku kada se deca svađaju, kada dete želi da vodi glavnu reč, kada dete želi da privuče našu pažnju ili kada dete po svaku cenu želi da nametne svoju volju.

  • Upis predškolaca 2017/18

    U toku je upis predškolaca za 2017/18 godinu. Zakažite posetu PU i rezervišite mesto za Vaše dete na vreme.

  • Subvencije

    Naša PU sarađuje sa Gradskom upravom Grada Beograda (Sekretrarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu).

  • Zašto Montesori?

    Šta moje dete dobija pohađajući Montesori vrtić?