Loading color scheme

O nama

Mina Rakićević

Direktor, Delikos d.o.o.
Preporučujem ovu PU svakom roditelju koji želi da njegovo dete bude samostalno, radoznalo, slobodno, prihvaćeno i srećno. PU "Dečija kuća: Ljubav, vera i nada" je mesto koje širi ljubav, stvara poverenje i daje nadu deci i roditeljima da je moguće imati srećno i lepo detinjstvo u današnje vreme.

Sanela Isailović

Pejzažni arhitekta
Već u telefonskom razgovoru smo osetili brigu, pažnju i profesionalnost. Ambijent, materijali i vaspitači su očarali našu trogodišnju devojčicu. Danas je ona 2. razred, a njen brat Bubica, baš kao i ona pre 5 godina. Kao što su klinci porasli tako ste i vi. Postali ste institucija kojoj verujemo, deo porodice i HVALA vam na svemu.

Jelena Leković

Konsultant za nekretnine
Prava je privilegija što je naša ćerka deo velike porodice PU Ljubav,vera i nada. Činjenica da je na sigurnom mestu, okružena ljudima koji joj pružaju adekvatnu pažnju i ljubav u čarobnim godinama njenog odrastanja je neprocenjiva. Njen osmeh, stečeno znanje i sigurnost kojom zrači nam sve govore. Hvala vam na tome.

Tamara Gavrić

Arhitekta
Dečija kuća je za nas mnogo više od vrtića. To je mesto gde deca stiču nova znanja na pravilan i jedinstven način, samopouzdanje i predivna prijateljstva. Nama roditeljima su velika podrška, jer istim idealima zajedno želimo da deci omogućimo najlepše detinjstvo. Presrećni smo što su naše troje dece deo ove divne priče i jedinstvene institucije.