Loading color scheme

Politika privatnosti

Politika privatnosti

Generalne informacije

Privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno. Iz razloga što prikupljamo različite vrste informacija o korisnicima želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke. Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova politika privatnosti punovažna je u okviru celog websajta http://www.decijakuca.rs/.

Informacije koje prikupljamo

Prilikom prikupljanja ličnih informacija od strane korisnika, naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje i servise. Za nekoliko servisa u okviru websajta potrebno je dostaviti nam lične informacije u cilju funkcionisanja servisa.

Prikupljanje informacija

Kada pregledate stranice na adresi http://www.decijakuca.rs/, a niste se registrovali, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte. Međutim, naš softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korišćenja svojih Internet stranica. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš računar, vrsti Vašeg internet čitača (npr. Netscape ili Internet Explorer). Ove se informacije koriste za merenje stope reakcija na naš sajt.

Registracija za online sadržaje

Kako bismo Vam mogli pružiti određene usluge, verovatno ćemo od Vas zatražiti da nam dobrovoljno date neke lične informacije, uključujući i adresu elektronske pošte.

Upotreba informacija

Molimo da primite na znanje da Vašu adresu elektronske poštei druge informacije ne dajemo trećim licima.

Deca

Mi ne koristimo stranice http://www.decijakuca.rs/ za namerno prikupljanje podataka od dece ispod 14 godina.

Povezane Internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na stranici http://www.decijakuca.rs/ mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.

Izmene izjave o privatnosti na Internet stranicama www.decijakuca.rs

Sve izmene naše izjave o privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju u pogledu našeg korišćenja ličnih informacija.

E-mail: office@decijakuca.rs